- GLOSSYBOX OKTOBER -

Day vs Night

I fredags när jag kom hem ifrån jobbet så möttes jag av en härlig överraskning nämligen att min älskade box ifrån Glossybox för denna månaden hade levererats! Ett helt perfekt sätt att starta helgen på om ni frågar mig och eftersom att det tyvärr bara är timmar kvar av helgen så tänkte jag ta och passa på att dela med mig om innehållet i boxens oktober utgåva.

Så från och med NU är det spoiler alert om du inte vill veta vad som finna i månadens box.

Månadens tema är Day Vs Night och jag är precis som vanligt lyrisk över innehållet! Jag är verkligen så otroligt nöjd och precis som vanligt så känner jag att jag kan använda alla produkter i vardagen and I love it!

MANNA KADAR BEAUTY- Bloom Mascara

Alltså jag är helt förälskad i denna mascara! Så fort jag såg den var jag tvungen att testa den och jag är på moln! Borsten är lätt att applicera med samtidigt som den "sorterar upp" blev fransarna och gör att dem får volym och känns längre. Handen på hjärtat så har jag kollat in min ögon både en och två gånger idag efter denna wow effekten!
Jag är så nöjd och detta är absolut en ny favorit för mig!

3INA MAKEUP- The 24h Pen Eyeliner

Om det är någonting som jag verkligen är dålig på så är det just ögonbryn och eyeliner, jag får liksom inte till det så jag är verkligen mer än nyfiken på att testa på denna produkt som ska vara lätt att applicera, vattenfast och hålla i upp till 24 timmar! Spännande!

CONTEXT- Hydrating Toner

Detta är verkligen något helt nytt för mig men som jag absolut är sugen att börja använda direkt, lystergivande ansiktstoner som balanserar pH- nivån och ger näring åt huden, slätar ut och återställer fuktnivåerna!

SIMPLE- Protecting Light Moisturiser

När det blir kallare ute blir det också en större påfrestning för huden så då passar denna lätta och oljefria ansiktskrämen in perfekt! Skyddar mot UVA+ UVB strålning och kan användas året runt, alltså en produkt som passar in helt rätt just nu. Detta säger jag inte nej till. Någon som har hört om Simple förut? Jag förstår inte hur jag kan ha missat dessa nämligen.

DSQUARED2- Wood Pour Femme EdT

Alltså jag är helt såld på denna! Den doftar helt ljuvligt och jag kan ha fått en till doft att lägga till i min lilla favorit hög av parfymer! Love, love, love it!

oktoberboxen 2019

Detta var alltså produkterna som jag fick i min härliga oktober box och precis som vanligt är jag jättenöjd med innehållet i boxen och ser ännu mer fram emot min adventskalender som borde trilla ner i brevlådan när som! (LÄS MER OM DET HÄR!)

Gillar

Kommentarer

Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92