- LYXA TILL MENSEN, MINA BÄSTA TIPS! -

Om det är någonting som jag har en stark hat/kärlek till så är det 1 vecka i månaden när Fröken Röd/ The flow/ Lingonveckan/ Kvinnoveckan eller Mensen kommer på besök.

Kärlek för att man vet att kroppen fungerar precis som den ska.

Hat för hur jag mår under veckan som jag har den, vilket är skit! Sämre än sämst. Eller som en patient brukar säga ”idag mår jag sämre än värst”

Eftersom att "Fröken Röd" precis har varit på besök hos mig så tänkte jag dela med mig om mina tips om hur vi kvinnor kan "lyxa till" denna vecka lite, för helt ärligt- när det är jobbigt är det förj*vligt och då behöver man få lyxa till det lite extra. Har jag inte rätt?

Lyxa till fröken röd- mina bästa tips

1. Bär stor/sköna och gärna skitfula underkläder (den första & andra dagen)

Den första och den andra dagen är alltid som värst för mig. Jag känner mig otroligt svullen. Jag har enormt ont i både magen och ryggen och jag måste ta en Ipren så fort jag känner smärta för annars ligger jag och kramar toaletten. Trist men sant.

Vid dessa dagar så vill jag ha lätta kläder på mig. Det för inte sitta åt i midjan och jag vill känna mig rörlig därav har jag ett par gamla, inte alls fina men så emot bekväma underkläder.

Bekväma underkläder dem första dagarna= Lyx!

2. Fin Choklad

Vi mår alla bra under denna period men jag lyxar alltid till det med min favorit choklad under denna veckan i månaden. Det får mig att må lite bättre när allt är som sämst! Het tips! =Lyx!

3. Vetekudden- Ett måste!

Om det är någonting som jag verkligen älskar och som jag både ser som en lyx och en nödvändighet under denna vecka så är det min vetekudde. En varm vetekudde på magen, ger värme, en tyngd (så att jag slipper tvinga Johan sitta på mig eller försöka få en katt att trampa på magen) och en bekvämlighet.

Ett måste under min vecka= Lyx

4. Bekväma, Fina och sköna kläder

Om det är någonting som jag alltid gör när jag börjat må bättre igen, sådär dag 3-4 är att jag verkligen tänker på min kläder och mitt utseenden. Det ger mig en ”fräsch” känsla även om jag kanske inte alls känner mig ”fräsch” under just denna veckan.

Jag sminkar mig, använder accessoarer, sätter på mig ett par snygga underkläder.

Jag ger mig själv en lyxig känsla även om det egentligen är mer ”vardag”.

Detta blandat med Ipren/ alvedon, socker i forma av godis, glass och söt frukt (endast söt frukt denna månaden... hjälp!) lite gnäll, trötta kvällar, minst ett tårregn och lite för mycket känslor är en vanlig mensvecka i mitt liv, därav min lilla egna lyxlista.

Hur lyxar du till det när ”Fröken Röd” är på besök?

Gillar

Kommentarer

Sabinakj
Sabinakj,
Så bra tips! Jag brukar mest bara försöka köra på som vanligt, men att jag får äta lite mer onyttigt då! Haha. <3
nouw.com/sabinakj
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Så skönt att slippa
nouw.com/stenhagenbettan
celinelundqvists
celinelundqvists,
Ja på exakt allt här!!!
nouw.com/celinelundqvists
Jenniey Love,
Så himla bra tis! Jag älskar att gå i sköna kläder och sen använda vetekudde innan och under mensen. kramiz<3
prinsessanjenniey.blogg.se/
sofiefriden
sofiefriden,
Ipren ocj Alvedon funkar tyvärr ej, har lite starkare tabletter. Äter vad f jag vill 😁 vetekudde är grymt bra 😍 åh ja Träningsshorts från Svea är ett måste. Så bekvämt att ha över trosorna för att "hålla" på plats 😂 wonderful 😁
nouw.com/sofiefriden
Fröken Rödlök ,
Då hade jag fått lyxa till det dagligen eftersom det inte funkar så bra med min mens med dagliga blödningar i princip. Men choklad är gott.
Www.frokenrodlok.se
Amandizan
Amandizan,
Choklad och godis är ett måste när man har mens det gör det lite lättare. Det värsta jag vet är mensvärkar för jag har alltid jätteont 😊❤️
nouw.com/amandizan
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92