- SHEIN, Vågar jag shoppa? -

En hemsida som syns överallt enligt mig bland mina sociala medier är Shein. En klädesbutik online med allt ifrån det senaste modet, accessoarer till högtidskläder, som nu till Halloween.

Eftersom att jag ser denna hemsidan minst 5 gånger om dagen så kunde jag inte håll nyfikenheten borta och klickade in och mötes av en positiv känsla, ni vet den där känslan som gör att fingrarna vill gå crazy och klicka hem allt som det står "Anna" på.
Jag var alltså positivt överraskad, det var en snygg design, bra priser och allt känns otroligt professionellt.

Det som får mig att tänka både en och två gånger om just Shein är att jag ser jättemycket reklam ifrån hemsidan exakt överallt men ingenting om någon som har handlar av dem.
Jag vill inte säga att jag "har koll på nätet" men jag är ute bland mina social medier, läser en mängd med härliga bloggar men har verken sätt eller hört någonting om hur kvalitén är, leveransen eller bemötandet, utan efter det är allt tyst och visst, detta är säkert bara en tillfällighet, jag har absolut inte "koll på allt" men jag tycker att det är lite konstigt vilket gör mig mer nyfiken.

Så nu har jag en fråga till er kära läsare, har ni handlat eller vet ni någon som har handlat ifrån Shein? Hur var upplevelsen? Är det "wish" kvalité eller är detta en billigare variant på Nelly? Som ni ser är mina frågor många och nyfikenheten stor, så hjälp mig om du kan eller bilda din egna uppfattning HÄR!

Är Shein något att ha?

Gillar

Kommentarer

Mirre,
Ohh det där var ngt nytt för mig, tack för tips
sweetwords.se
2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,
Jag har sett det förut men jag har aldrig varit inne där och tittat =)
nouw.com/2barnsmammaochfru
Amandizan
Amandizan,
Jag har faktiskt aldrig hört om denna butik så kan inte hjälpa dig tyvärr 😑kram vännen berätta gärna sen vad du tycker om du handlar där❤️
nouw.com/amandizan
MammaJenny
MammaJenny,
Jag har också sett en massa reklam därifrån men aldrig beställt. Men de samarbetar med Klarna såg jag och då är de nog seriösa. Kram fina du <3
nouw.com/mammajenny
linda,
Tror att det är ok att handla därifrån, har inte gjort det själv men sidan ser seriös & bra ut..Fast svårt att veta om kvaliten är bra, kanske ska testa och beställa nåt litet först och sedan beställa en gång till
www.nouw.com/silverblomma
amanda,
jag har aldrig hört tala som den hemsidan faktiskt. Men hoppas att de är bra kvalite och så <3
amandiz.se
Kirsi,
Det är klokt att vara uppmärksam sådär. Har inte hört talas om butiken, men om det fanns något som var väldigt intressant, men inte så dyrt, så skulle jag nog testa att beställa. Om du blir nöjd och känner dig trygg, så kan du ju senare göra större inköp.
kirsi.se
Kamilla,
Dottern shoppade från dem i våras och var mer än nöjd med den leveransen.
kamillaskamera.com/
Michelle
,
Dem harså snygga kläder 👌🏻 Har oxå tänkt o köpa kläder därifrån
Fröken Rödlök,
Jag vill också handla därifrån och kommer troligtvis göra det så snart jag får möjlighet. Jag har hört många som köpt därifrån och alla har vart nöjda =)
www.frokenrodlok.se
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92