- SPONTANT CREEPY! -

I tisdags så dansade, literally, Johan in i mitt rum när jag satt och grejade och berättade att han precis hade bokat två biljetter till "JOKER" på bio och att vi skulle behöva gå inom 30 minuter, alltså var detta otroligt spontant och allt gick verkligen jättesnabbt. Jag har vetat länge att jag har velat se denna filmen, varför vet jag egentligen inte men efter att Johan har pratat om filmen och jag har läst och hört mycket om den själv så var mitt intresse så stort att jag allt hann bli lite lätt taggad och förväntansfull.

Vi var där 5 minuter innan. Vi köpte en stor popcorn och två drickor, precis som vanligt och slog oss ner i biosalongen som var långt ifrån full och började tillslut att titta och ja, vad kan jag säga mer än wow!

Why so serious!

Nu vill jag verkligen inte berätta något om precis filmen eftersom att jag inte vill förstöra upplevelsen för någon som eventuellt ska se den snart men det jag kan säga om denna film är att den verkligen är se värld!. Wow- är ordet jag använder när jag pratar om den för att denna filmen är verkligen "creepy- konst" och ja, jag förstår att det både låter och ser konstigt ut att jag kallar filmen som konst men sättet den är filmad på, vinklarna dem använder, ljuden och musiken som används, miljöerna och skådeseplet är enligt mig, KONST!

Samtidigt så är den otroligt creepy och min lilla skräck för clowner har ju inte minskat efter att jag har sätt den här filmen om man säger så.

Men är du ute efter ett biobesök i helgen så kan jag rekommendera denna stort!
Men... why so serious nämdes inte EN ÄNDA GÅNG! Chocken! Eller hur?

Gillar

Kommentarer

Madde,
Spontantgrejer är nästan alltid bäst. Längesen jag var på bio nu,men det är väl dags snart hoppas jag. Tack för tipset förresten.
www.nouw.com/madelena
MissJohansson
MissJohansson,
Ja, rekommenderar den varmt! Så härligt med spontan stunder! kram!
nouw.com/missjohansson
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92