1.12.17

Godmorgon mina vänner.

Det är idag den 1 December och jag kan inte riktigt förstå detta än... Det är December, 24 dagar kvar till julafton, 13 dagar kvar till Lucia och 31 dagar kvar av detta året. Det är verkligen ingenting. Vad tiden går fort! Ibland vill jag verkligen att allt bara skall stanna upp en sekund.

Idag så har jag lite saker planerat och ska jag vara ärlig med er så är jag faktiskt nervös över vad som komma skall. Runt 14 så har jag ett möte i Varberg och jag vet inte vad jag skall tycka eller tänka om detta möte. Ska jag vara förväntansfull eller nervös, glad eller orolig, jag har verkligen ingen aning och det gör mig så nervös, jag vill liksom veta vad jag ger mig in på innan jag genomför någonting.
Ikväll när jag är hemma från mitt möte och har landat lite i allt så skall här julpyntas, gardiner skall bytas och julen skall trilla fram, åh längtar tills ikväll bara jag skriver om det. Hur mysigt kommer det inte bli ikväll att sätta sig framför tv:en med ett glas rött och bara njuta av att det är December, mysmånaden, så mysigt!

Har ni julpyntat än?

Godmorgon!

Gillar

Kommentarer

Christer,
Diggar din mugg , det är ju en stjärna på den 😊 Ta du dagen som den kommer 😊
www.christerholm.nu
MissJohansson
MissJohansson,
Tusen tack! Ja jag älskar dem! Ja, det blir nog bäst så 😊
nouw.com/missjohansson
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92