10.11.18

Godmorgon mina vänner!

Hoppas att ni har haft en lika fin start på dagen som jag har haft. Jag och Johan firar i dag 6 år som förlovade, fortfarande inget bröllop men en massa kärlek. Visst är det galet hur mycket man kan älska en person? Han kan göra mig galen och känna mig som värdens lyckligaste person på denna jord på samma gång. Jag kan inte beskriva i ord hur mycket jag älskar denna personen, min klippa, min soulmate, min andra hälft, min fina man.

Johan har en spelning ikväll i Köpenhamn så tyvärr har vi ingen möjlighet att fira dagen tillsammans så vi fick göra det bästa av situationen och gick upp redan runt halv nio imorse och gjorde en god frukost, tände ljus och lyssnade på mysig musik och bara njöt av varandras sällskap. En helt perfekt start på denna mulna lördagsmorgon.

Idag så har jag inga roliga planer alls. Jag behöver städa här hemma, plugga lite till och mysa med djuren. En lugn och lite småtrist lördag men med dem bästa förutsättningarna.

Vad gör du idag?

Gillar

Kommentarer

celinelundqvists
celinelundqvists,
Grattis till er <3
nouw.com/celinelundqvists
MissJohansson
MissJohansson,
JessicaTheGirl
JessicaTheGirl,
MissJohansson
MissJohansson,
Annaasvensson
Annaasvensson,
Grattis!😊 ser ut som en mysig frukost!❤️
nouw.com/annaasvensson
MissJohansson
MissJohansson,
Det var jättemysigt! Tusen tack! <3
nouw.com/missjohansson
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92