10.3.18

Godmorgon mina vänner!
När klockan var 7.00 idag så vaknade jag upp bredvid min man i min säng och kände mig som världens mest utvilade människa på planeten, ni vet när man vaknar med det där leendet på läpparna som säger "utvilad" härligt.

Jag sitter nu i soffan med den andra koppen kaffe och bara njuter av morgonen, idag så fortsätter vi med packning och städning av lägenheten och ikväll så är det inte bara Mello final utan jag och Johan har bjudit hit våra närmaste vänner för en härlig kväll tillsammans med lite dricka och dans, eller något liknande, det ska verkligen bli så otroligt mysigt! Lite nojig dock över att det ser ut som det gör här hemma nu, det är verkligen saker överallt och ingenting är i sin ordning, vilket våra gäster vet men ändå... är man en minipedant så vill man ha saker och ting i ordning, förstår ni hur jag tänker?

Det är verkligen helt sjukt att vi flyttar om mindre än en vecka... jag menar om en vecka när jag bloggar till er så här på morgonkvisten så är det ifrån vår nya lägenhet, jag har faktiskt lite svårt att ta in det om jag ska vara ärlig.

Nu ska vi äta lite frukost innan allt drar igång. Hoppas ni får en fantastisk lördag mina vänner!


Gillar

Kommentarer

MittLivOmMig
MittLivOmMig,
Va härligt att det inte är långt kvar tills ni flyttar då!😃😉👍 btw när kommer videon ut från när du var å gjorde den där "får jag låna dig en minut" som du gjorde på etage eller vad det hette? Du prata på att du skulle lägga upp nån video om det(om ja inte missförstått nåt). Eller har du lagt upp den redan kanske?! *undrar* ☺
nouw.com/mittlivommig
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92