11.12.17

Godmorgon mina vänner, sovit gott?
Klockan är snart halv 8 och jag är vaken och har ätit frukost, det är lite knäppt, i vilket fall för mig. Om några minuter/timma (vem vet) så kommer det ett par hantverkare hit och renoveringen av vårt hallgolv skall sätta igång. Jag hoppas verkligen att jag får sova hemma inatt, vi har inte fått någon into alls vilket jag faktiskt tycker är riktigt dåligt, jag vill kunna planera min dag, veta om jag måste sova borta eller om jag måste hålla mig hemifrån hela dagen men jag vet ingenting, hur irriterande är inte det? Så! irriterande! Får prata med hantverkarna när dem kommer så att jag vet vad det är som händer.
Ja det är många frågor som snurrar i mitt huvud denna morgon, lite skönt att jag åtminstone har ett möte planerat, något att göra. Får i värsta fall sitta mig på ett café och blogga hela dagen, kanske redigera något... Ja ni hör ju, virrigt värre!

Godmorgon!

Gillar

Kommentarer

MittLivOmMig
MittLivOmMig,
Trevligt å få nytt golv men jobbigt om allt verkar så stressigt!😕
nouw.com/mittlivommig
MissJohansson
MissJohansson,
Ja då det är helt okej, blir nog bra tillslut.
nouw.com/missjohansson
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92