1.1.18

Godmorgon mina vänner! Hur mår ni den här första dagen på det nya året? Jag sov till va 9:30, gick ut med hundarna och fick ett riktigt städryck så jag har städat köket, vardagsrummet så att det skiner och sitter nu med lite kaffe och frukost och känner mig sådär superseg, lite skönt att dagens planer enbart består av att beställa pizza, för vad vore nyårsdagen utan pizza?

Hade du ett bra nyår igår? Hur firande ni? Mer om min nyår i ett lite senare inlägg, sitter med mobilen och bloggar nu, saknar internet som lysser med sin frånvaro för 3dje dagen i rad. Hjälp!


Gillar

Kommentarer

MittLivOmMig
MittLivOmMig,
Härligt å städa! Själv så vakna jag nån gång efter 12 idag!😊 mitt nyår var bra. Jag firade med killen å hans farsa å det var trevligt. Så denna måndagen blir ganska så lugn.
nouw.com/mittlivommig
Lizblogg
Lizblogg,
Härligt.
Nja skulle jobba idag men blev inte så.. blev dålig.. kul start på nytt år.. hmm. va hos johans föräldrar men vi åkte hem vid 21 för Evelina va jätte trött.
så blev bara ta det lungt vid 00.00
nouw.com/lizblogg
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92