112- Jag är okej

Efter en lång och skön frukost framför tv:en med sällskap av min andra hälft så bestämde vi oss för att åka till mina föräldrar där mina systrar och min yngsta systers pojkvän och bästa vän även var på besök och eftersom att Elin bor i Piteå dem största delarna av året i och med hennes studier och jag endast har hört talas om hennes bästa vän och träffat hennes kille två gånger tidigare så var det riktigt trevligt att få bli en i deras lilla gäng för en kort sekund och umgås med dem, prata och se vilka människor min syster faktiskt spenderar sina dagar med uppe i norr.

Det blev en riktigt lyckad stund och eftersom att jag och Johan inte har varit på festivalområdet i Trollhättan tillsammans i år än och för den delen inte heller ätit någon langos så bestämde vi oss för att åka ner, äta och kolla runt på marknaden precis som varje år, för jag menar finns det en tradition så är det en tradition och speciellt med en sol och lyste starkt mot en klarblå himmel.

Vi hann precis parkera bilen och köpa en parkeringsbiljett när vi märkte att det började att duggregna, men eftersom att himmelen fortfarande såg ljus ut så bestämde vi oss för att gå ner till stan ändå, lite regn har ingen smält bort av för en tradition och langos är ju ett måste när det är festival.
Vi kom in till stan och himlen öppnade upp sig rejält, regnet öste ner och efter att vi stått under ett litet tak i 5 minuter bestämde vi oss för att åka hem igen, att äta langos i ösregn är inte alls lika lockande som att äta i en värmande sol.

Vi började springa till bilen. Jag håller i min väska och Milon samtidigt som jag hoppar mellan alla vattenpölarna för att inte förstöra mina skor helt när min mobil helt plötsligt börjar ringa, det är min mamma som ringer och innan jag hinner säga hej svarar hon med en allvarlig och seriös ton "Är du okej? Vad har hänt?"
Jag förstår ingenting och frågar med en lika seriös men förvånande ton, "Vad? Jag är okej, det regnar..."
Mamma förklarar då att hon och min pappa precis har fått ett sms från SOS alarm med information att jag precis har ringt upp dem med en platskarta bifogad var jag befann mig någonstans och självklart hade dem blivit jätteoroliga och ringt upp mig direkt.

Denna funktion viste jag inte ens att den fanns, men eftersom att min mamma, pappa och Johan är markerade som ICE personer i min telefon och inlagda som det under "hälsa" så får dem direkt en notis om den skulle hända mig någoting som denna gången när min mobil har ringt upp 112 i min väska när vi sprang ifrån regnet. Men så otroligt bra att det finns, tänk om det faktiskt hade hänt mig någonting.

Så har du en iPhone- går in på "Hälsa" och lägg till dina närmaste som "ICE- In case of emergency" personer en trygghet för dig och dem.

Anyway... vi kom hem för en liten stund sen och jag har precis hoppat ur samtliga kläder+ underkläder och sitter nu nerkyld i en långärmad go tröja för att tinas upp och få upp värmen igen med en kopp kaffe och gissa vad som händer nu? Jo solen skiner utanför fönstret mot en klarblå himmel, regnet är som bortblåst.... är inte detta jättetypsikt eller typsikt?

Gillar

Kommentarer

Mina ,
Det är så typiskt när man bestämmer sig för att göra något 😀 Bra funktion men lite jobbigt om man lyckas ringa upp av misstag. Skönt att du var ok och kunde lugna dina föräldrar ❤
nouw.com/minasvarld
MissJohansson
MissJohansson,
Eller hur... så trist! Verklgien! <3
nouw.com/missjohansson
Mirre,
Oj ja då förstår man att de vart oroliga, hade jag också blivit, tur att det var falskt alarm,
sweetwords.se
MissJohansson
MissJohansson,
Eller hur! Fy! Inte kul att skrämma dem på det sättet! ... Kram!
nouw.com/missjohansson
Dajsiiiy
Dajsiiiy,
Förstår att som blev oroliga då men tur var det inte var något 🙌🏻
nouw.com/dajsiiiy
MissJohansson
MissJohansson,
MammaJenny
MammaJenny,
Oj, jag förstår att de blev skärrade. Men det är ju bra att funktionen finns. Ha en fin kväll, kram <3
nouw.com/mammajenny
MissJohansson
MissJohansson,
Verkligen! Kram! <3
nouw.com/missjohansson
Iminvardag
Iminvardag,
Å vilka härliga föräldrar du har som, ringer upp dig om detta. Vilken bra funktion som finns. Då vet du ju detta om det händer igen, och om det skulle hända något att mobilen skickar ut meddelande. Hoppas att det finns till alla mobiler. Nu får vi hoppas att detta inte sker.
nouw.com/iminvardag
MissJohansson
MissJohansson,
Verkligen, dem är bäst! hihi! Verkligen men så bra att det finns! <3
nouw.com/missjohansson
linndossing
linndossing,
Älskar den funktionen, så himla viktig! Tråkigt med regnet <3 Kram
nouw.com/linndossing
MissJohansson
MissJohansson,
Verkligen! Kunde inte sagt det bättre! Kram! <3
nouw.com/missjohansson
Amandizan
Amandizan,
Det brukar hända mig med att så fort jag går ut så kommer regnet men sen när jag är hemma så kommer solen tillbaks. Det är rätt irriterande 😕🤷‍♀️
nouw.com/amandizan
MissJohansson
MissJohansson,
VERKLIGEN! Kunde inte sammanfattat det bättre själv! <3
nouw.com/missjohansson
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92