1.12.18

God Förmiddag mina vänner!

Vi är inne i December månad! Hur sjukt är inte det? Vi är officiellt inne i min favoritmånad på hela året med en enda sak i fokus mys, kärlek och gemenskapen ( i vilket fall i mina ögon) Jag startade min dag med en härlig dusch och frukost framför årets julkalender och jag måste säga att jag tycker nog att den var lite mysig, det kan bli bra. Även om jag är 26 år gammal så håller det allt i sig att titta på julkalendern varje år för att se vad det är för någonting och är det inget att ha så går man in på svtplay och kollar in någon gammal goding från förr, mysigt!


Nu sitter jag och gör en snabb uppdatering innan det är dags för mig och Milon att sätta oss i bilen för att åka till min mamma och pappa där min syster även väntar för att julpyssla lite. Vi ska göra dörrkransar, lyssna på julmusik och dricka glögg. Hur mysigt? Jag hoppas verkligen att vi bygger upp en ny tradition idag, hur mysigt?

Sen måste jag även passa på att berätta hur nöjd jag är med mitt hem, jag skrev lite om det igår men det är så mysigt. Så härligt, samt att jag är lite extra nöjd med vårat soffbord. Hur fint?

Nu måste jag rusa. Vi hörs senare!

Gillar

Kommentarer

TinaHagglund
TinaHagglund,
Hoppas ni får det riktigt mysigt med julpysslandet 😍
nouw.com/tinahagglund
MissJohansson
MissJohansson,
Det var jättemysigt!
nouw.com/missjohansson
Kirsi,
Det låter jättemysigt! Hoppas att det blir roligt med pysslandet. 😊
kirsi.se
MissJohansson
MissJohansson,
Det var det verkligen 😊
nouw.com/missjohansson
Lexochlogan
Lexochlogan,
Låter som ni kommer få en toppen dag, mysigt att pyssla lite. Jag skall göra krans i veckan med tänkte jag och köpt eucalyptus idag att fixa med
nouw.com/lexochlogan
MissJohansson
MissJohansson,
Det var det verkligen 😊
nouw.com/missjohansson
dianalowegren
dianalowegren,
Vad härligt och mysigt med pyssel. Kul att du gillade julkalendern på tv. Själv missade jag det imorse så jag ska se den 18:45 istället ❤️ Ha en fin kväll!
nouw.com/dianalowegren
MissJohansson
MissJohansson,
Tusen tack det var det verkligen! Tur att den finns på svtplay annars 😊
nouw.com/missjohansson
Livetsomemelie
Livetsomemelie,
så fint Du har gjort det! håller med om att det är galet att det är december , var tog året vägen? 🙈
nouw.com/livetsomemelie
MissJohansson
MissJohansson,
Tusen tack snälla du! Eller hur!
nouw.com/missjohansson
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92