1.12.19

Glad första advent

Robbie Wiliams nya julskiva spelas i bakgrunden. Doften av det första tända ljuset som jag tände med tändstickor kittlar av värme i näsa och den där härliga känslan som jag fick försmak av i fredags när allt julstök åkte upp har förstärkts flera gånger om. I just love this time of the year!

Vi startade denna första December och advent lika traditionsenligt som dem tidigare åren med en stor kopp kaffe och en tallrik risgrynsgröt framför julkalendern under en filt bara jag och han. Han bakis efter gårdagens inflyttningsfest som vi var på och jag med ren glädje i hela kroppen.

Idag så tänker jag bara mysa runt i mjukiskläder, mina stora men ack så varma tofflor och få en massa av mitt gjort som redigering av podd och video. Ta en härlig långpromenad i snön med Milon och längta tills kvällen kommer och den riktiga glöggpremiären tar sin början. It´s wonderfull. Märks det att jag ÄLSKAR denna tiden av året? Well.... I think so!


Jag hoppas att du får en helt underbar dag!

Vad har du för planer idag?

Gillar

Kommentarer

Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92