11.4.18

Godkväll mina älskade vänner!

Hur är det med er? Har ni haft en fin dag? Har ni haft en skön dag? Har ni känt er älskade idag? Dagen började tidigt med ett studiebesök på Renova i Göteborg, ett stort miljöcenter ditt sopor och sorteringar med "farligt avfall" hamnar och om jag ska vara ärlig så var detta faktiskt riktigt intressant och jag som trodde mig vara duktig på att sopsortera m.m. är inte alls så duktig... ni kan ju tänka er vilken ångest man hade när man åkte där ifrån, men det var trevligt.

Under eftermiddagen så har jag sorterat och tagit med syrran, mannen och Milon upp på utsikten i Trollhättan för en promenad och en stund för att umgås med varandra i den tidiga våren som äntligen har kommit till stan. Fantastiskt!

Eller vad säger ni? Filter behövs ju inte på dessa bilder, eller hur?

Åh jag älskar den här bilden på Milon och Johan dock så vill inte Johan synas på bloggen så jag har fått "piffa upp bilden lite" efter regi av Johan själv.

Nu sitter jag i vardagsrummet med hela familjen samlad runt om mig och kollar på det senaste avsnittet av Bonusfamiljen och bara tar det lugnt och andas, härligt!

Hoppas att din dag har varit härligt så hörs vi snart igen!


Gillar

Kommentarer

SaraFogelström
SaraFogelström,
Såå fin blogg & såå fina bilder!! Blir så glad av att läsa!! grym är du!! & Följ gärna min blogg för rolig uppdatering, hade ghort mig superglad! kraaam
nouw.com/sarafogelström
MissJohansson
MissJohansson,
Åh vad glad jag blir av din fin kommentar! Tack fina du! det ska jag absolut göra! <3 Ha en fantastisk helg!
nouw.com/missjohansson
fashionmallan
fashionmallan,
var gärna med i min månadens blogg!🌺💖
nouw.com/fashionmallan
MissJohansson
MissJohansson,
Det ska jag kolla upp! 😊
nouw.com/missjohansson
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92