11.5.18

Godmorgon!

Jag är täppt och snuvig och ögonen skriker och svider...detta måste vara pollen... det blev så mycket värre nu när jag gick ut med Milon på hans morgonpromenad... så trist.

Igår så var det en riktig härlig dag! Varmt och skönt hos mamma och pappa, jobb med kören på kvällen och sedan Eurovison och VI ÄR I FINAL! Personligen så tycker jag att Benjamin gjorde riktigt bra ifrån sig! Hann kändes glad och avslappnad, han sjöng rent och numret är ju riktigt, riktigt snyggt. Så kul! Så nu vet ni vad jag gör på Lördag.

Idag så ska jag ta det lugnt (är ni förvånade) och greja lite här hemma. Idag så är det den första dagen som vi har det mulet och lite kyligare ute på nästan en vecka så idag ska jag jobba lite och vara inne utan att ha något dåligt samvete medans jag och min fina vän Anna ikväll skall till Göteborg och gå på konsert! Alltså! Hur kul?? Jag är taggad till tusen samtidigt som tankarna redan har börjat att snurra... vad har man på sig på konsert? Vad ska jag ha för skor? Det är inget jättespeciellt som vi ska på utan konserten är på Liseberg, så.... vad har man på sig? 

Jag är taggad till tusen!

Godmorgon!

Gillar

Kommentarer

Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92