12.12.17

Godmorgon mina vänner och bloggande kollegor, eller ja, alla, Godmorgon ALLA! Jag slängdes upp ur sängen när jag hörde att hantverkaren kom 45min tidigare än beräknat, jag ville ju egentligen vara vaken och öppna dörren till dem men nej jag vaknade av klockan och att det slogs och lät ifrån hallen. Om man säger såhär, jag är vaken nu.

Så med en stor kanna kaffe igång och en tallrik med tomtegröt så sitter jag nu framför nyhetsmorgon och myser, det är så konstigt att jag inte har varit ute med Milon än, eller att jag kan ha min gröt ifred utan att Harry är där och ska smaka, det är konstigt.

Idag så har jag äntligen inga planer, känns så längesen nu, en dag utan planer, typ, runt 14.30 så ska jag på medieyoga men annars, inget planerat, så skönt! Blir nog en lite egodag även idag.


Gillar

Kommentarer

lillfoppan
lillfoppan,
Tomtegröt är så gott!, hoppas du får en härlig dag! 😊
nouw.com/lillfoppan
MissJohansson
MissJohansson,
Ja! Favoritfrukosten nu i juletider. 😊 Tack och desamma till dig!
nouw.com/missjohansson
MittLivOmMig
MittLivOmMig,
Härligt med gröt. Oj vid så tidig tid på morgonen hade ja vart as trött haha jag brukar gå upp ibland mellan 11 eller halv 12 hemma!😄😊 men om ja typ ska iväg nånstans under förmiddan eller liknande då brukar ja gå upp tidigare 😊
nouw.com/mittlivommig
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92