12.4.19

Godmorgon!

Hej mina vänner och godmorgon!
Ursh, denna dagen har verkligen inte börjat som jag hade tänkt det. Min plan var att just nu sitta i bilen på väg till min fina vän A redo för att göra hemtenta och efter det äta lunch, någonting som jag har sätt fram emot hela veckan men jag sitter inte i bilen nu utan hemma i mitt kök med en kopp kaffe och 38graders feber och snuva... detta är inte allergi utan ren och skär förkylning och det är såå irriterande! Så idag blir jag hemma och får sitta själv och göra min hemtenta, nysa och hålla humöret uppe under tiden tentan är igång för att sedan däcka i soffan framför veckans PH avsnitt. Hur irriterande?

Jag är dock redo inför tentan och känner mig jättelugn. Tentan kommer att läggas ut klockan 9.00 och ska vara inlämnad klockan 18, vilket betyder att jag har gått om tid ifall det skulle vara någonting, dock så känner jag att en ipren i kroppen kommer att behövas.

Vad gör du idag?

Håll en tumme för mig! Så hörs vi lite senare!
Kärlek till dig!

Gillar

Kommentarer

happyM
happyM,
Åh nej fy så tråkigt!! Verkar vara otroligt många som är sjuka just nu tyvärr 😟 Massvis med krya på dig ❤️
nouw.com/happym
MissJohansson
MissJohansson,
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92