13.12.17

Godmorgon mina vänner och glad Lucia. Jag är så besviken på mig själv. Jag ställde klockan på 06.55 så att jag lätt skulle gå upp och sätta igång tv för att, som jag har gjort i stort sätt varje år, sätt igång Lucia som svt sänder, tända lite ljus och bara njuta.

Min plan gick väl inte så jättebra om man säger så, Johan väckte mig 07.30...
"Skulle inte du se på Lucia?"
"Jo, när klockan ringer" Svarade jag med stora tr��tta ord, var på Johan berättar för mig att jag har stängt av min klocka tre gånger som har ringt. Om man säger såhär, jag flög upp ur sängen. Så mitt luciamys började inte riktigt som jag hade planerat men vad gör det, ljusen är tända och jag fick se halv luciamorgonen i vilket fall, inte fy skam det inte. Men hur mysigt är det inte? Att sitta i mörkret med en kopp kaffe, tända ljus och bara höra skönsång. Så mysigt! I love it!

Idag så är det en helt okej dag, dock så sitter jag nu och är så nervös, runt 10.30 så ska jag till gynekologen , fifidoktorn... jag har vart där en gång tidigare men ja, det är ju inte det roligaste som finns att ligga där med benen i vädret med en läkare som ska titta in i ens underliv... Ber till någon att det är samma barnmorska som jag hade förra gången.

Nu ska jag hoppa in i duschen och dricka en massa kaffe så att jag vaknar till liv.

Godmorgon!

Gillar

Kommentarer

IsabellePettersson
IsabellePettersson,
Åh vad fin blogg du har!! Kika gärna min!! Jag har en julkalender med recept och DIY bl.a.. Ha en fin dag <33
nouw.com/isabellepettersson
MissJohansson
MissJohansson,
Åh vad snälla du är! Tusen tack snälla du! <33 Det ska jag absolut göra, vi kan ju följa varandras bloggar om du vill, stöta varandra? Du har ju en jättefin blogg 😊
nouw.com/missjohansson
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92