13.12.18

Godmorgon mina vänner!
Jag ligger uppkusad i soffan med en kopp kaffe under en filt med datorn i famnen och en mensvärk från helvetet! På riktigt, jag mår så illa och har såå ont! Detta är så jobbigt! Varje månad samma sak.

Men i vilket fall.
Idag så är det den 13 December vilket betyder att det är Lucia, en dag med lite extra mys om ni frågar mig. Jag startade min dag som varje luciamorgon (när jag själv inte har deltagit i ett luciafirande) med att klockan ringde lite innan 7.00, sätter igång kaffet, tänder granen och ljus i hela lägenheten och efter det börjar myset, luciamorgon på svt med skönsång som tar mig tillbaka i tiden. Detta är verkligen en av mina mysigaste traditioner i denna mysmånaden! Härligt!

Hur har ni startat eran dag? Kommer ni att se på något luciafirande?

Idag har jag inga planer mer än att redigera och spela in videos, om mensvärken blir bättre vill säga, igår lämnade vi in vårt sista arbete för denna terminen i skolan vilket är så skönt och jag kan andas ut, nu är det bara en vecka kvar av denna terminen och om bara 6 månader är jag färdigutbildad tandsköterska, det är så sjukt, för ett år sen hade jag inte ens påbörjat mina studier!

Nu ska jag kolla på lite realityserier, dricka lite mer kaffe och hoppas på att värken släpper.
Ha en fin dag nu!

Gillar

Kommentarer

Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92