13/31 done! Känner mig som en power woman

Jag har precis kommit in ifrån en riktigt kall, blåsig men på samma sätt skön och underbar långpromenad med Milon. Jag vet inte om jag har delat med mig om detta här på bloggen men jag har bestämt mig för att gå minst 1 långpromenad om dagen under hela Januari som en liten utmaning för mig själv samt ett härligt sätt att komma igång igen lite smått efter graviditeten och jag älskar det. Detta blir min egentid och Milon får känna att han är i centrum. Hade det inte varit för vädret och halkan som är hos oss just nu så hade jag säkert varit ute hela dagen med lille W i vagnen och Milon men mammahjärnan och det onödiga "tänk om" har gjort att jag har tagit promenaden efter att J har slutat jobba denna veckan istället för "tänk om" jag faktiskt skulle ramla och vagnen i samma veva åka ner för en backe eller slunga ut W i samma sekund, nej fy! Bara tanken gör mig mörkrädd.

Nu är mina kinder rosenröda och näsan är sådär lätt rinnande samtidigt som maten ifrån köpet dofta gudomligt. Vilken eftermiddag.

Promenad 13 av 31 är avklarad och jag känner mig så otroligt nöjd, stark och fräsch i hela kroppen! Jag känner mig verkligen som en powerwomen som klarar av allt! Vilken känsla hörni!

Bjuder på en härlig vinterbild på min powerwalks parter ifrån i fredags, alltså kan vi ta två sekunder åt min lilla kille. Hur fin är inte han?

Hoppas att du har en underbar dag!

Gillar

Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92