13.4.19

Goddag!

Hej mina vänner och glad lördag på er!

För min del så fortsätter sjukstugan även idag, jag har dock ingen feber, 37.1 vilket är positivt (ta i trä och håll en tumme) men av någon konstig anledning så mår jag nästan sämre än igår, näsan rinner konstant och jag har så ont i kroppen att det värker i fingrarna när jag trycker ner en knapp på tangentbordet och där av mitt otroligt tråkiga uppdaterande här på bloggen, jag säger bara fy!
Hoppas verkligen inte att detta håller i sig.

Johan kom och väckte mig runt halv elva med en kopp kaffe och en puss på pannan, hur lyxigt? Det måste vara det bästa sättet att vakna upp till en ny dag på och berättade att frukosten snart var klar, hur fin är inte min man?
Våfflor toppade med kokta hallon och en kopp kaffe, hur gott?

Nu ska jag mysa vidare med mitt lilla hjärta som håller mig sällskap i soffan och kolla vidare på mina favorit reality fruar i OC!

Vad gör du idag?

Kärlek till dig!

Gillar

Kommentarer

elinelmersson
elinelmersson,
Så mysigt!! Kram
nouw.com/elinelmersson
Hilma
Hilma,
Usch din stackars sjukling :/ Skönt att febern gått ner i alla fall <3
nouw.com/hilma
happyM
happyM,
Åh men konstigt nog så brukar jag ha samma som du, mår sämre när febern går ner. Tror typ att kroppen jobbar så mycket med febern när man väl har den att man knappt känner av resten ❤️
nouw.com/happym
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92