13.5.18

Hallå där mina älskade bloggkollegor och vänner där ute i världen, hur mår ni idag? Är ni som jag fortfarande i chock efter gårdagens Eurovison resultat? Eller ja, chock är kanske fel ord att använda, vinnaren var inte dålig på något sätt men jag trodde faktiskt att det skulle stå mellan Sverige och Österrike och så får vi ynka 23 poäng av tittarna... vad händer? Men jaja, Benjamin gjorde ett riktigt bra jobb och jag tycker fortfarande att det är det snyggaste numret som var i hela tävlingen, inte bara för att det är Sveriges bidrag utan för att det är j*kla snyggt alltså! Wow!

Igår så tog jag även en "off-dag" ifrån mina sociala medier. Jag älskar verkligen allt som har med mina kanaler att göra. Jag älskar när det går bra och jag älskar att få en morot som lockbete när jag tappar tråden. Jag älskar alltså min "hobby" med allt som har med sociala medier att göra men ibland så behöver man verkligen ta en dag ledigt och det fick bli igår. Vi spenderade dagen med att inte göra något speciellt. Vi åkte och handlade. Gick på Dollarstor. Åt man. Ja, en vanlig, normal, tråkig men välbehövd dag helt enkelt.

Idag så skall jag sitta och jobba så mycket jag kan inför den kommande veckan, jobba undan, dricka kaffe och planera. Låter inte så illa i mina ögon faktiskt.

Vad gör du idag?

Gillar

Kommentarer

Lene,
Jag håller med dig. Det var ett mäekligt resultat. enligt mig var det långt ifrån den bästa låten. jag trodde ärligt hon svalt en höna. nåja man kan inte vara nöjd alltid. idag har vi städat ur husvagnen efter några dagars användande. och vi har tagit det lugnt och njutit i solen på altanen. ha en fin kväll. kramar Lene
www.mingyllenesparv.blogspot.se
maskrosflickann
maskrosflickann,
Det är viktigt som du säger. Annars är risken att man bara känner stress och tappar gnistan. Balans <3
nouw.com/maskrosflickann
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92