14.12.17

"Lite bilder ifrån igår"

Godmorgon mina vänner, det är en otroligt trött Anna som sitter och skriver till er, vi var hemma efter 00.00 inatt och då var jag så otroligt uppe i varv så jag satte mig framför tv:en en stund med en kopp te och la mig först efter 1.00 med hop om att jag idag skulle få sova ut utan att behöva ställa klockan men som ni säkert har förstått så gick det inte riktigt till så. Johan väckte mig kvart i sju och berättade att jag var tvungen att gå upp eftersom att det skulle komma en hantverkare hit mellan 7.00-8.30... den kom 8.25, var här i kanske 2 minuter och gick, var det värt att förlora min sovmorgon? eh... nej. Men sånt är livet, får se om jag får fly till maxi även idag.

Idag så är det en händelserik dag som står på schemat. Kl 14.00 så ska jag på ett möte. Resten av dagen blir att städa och packa här hemma, rensa och greja. Imorgon så ska äntligen få träffa mina guldkorn igen efter en hel vecka borta från dem.... saknar dem något enormt nu kan jag meddela, vi "flyttar" nämligen till Vänersborg imorgon så vi behöver verkligen slänga och städa här hemma, roliga planer, eller hur.

Nu ska jag fylla på min kaffekopp!

Godmorgon!

Gillar

Kommentarer

MittLivOmMig
MittLivOmMig,
Flyttar?? Hmm jaha ok va trevligt 😊☺ 👍 gött å ta sig en kopp thé under natten. Själv ställde ja mig å stekte blodpudding halv 12 inatt+😄😊😇 vart så sugen på dä hehe..
nouw.com/mittlivommig
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92