14.6..18

Godmorgon mina vänner!
Allt bra med er denna mulna dag? Med mig är det faktiskt jättebra förutom att jag känner mig extra trött idag av någon konstig och underlig anledning.

Nu sitter jag i vanlig ordning med en kopp kaffe och lite frukost framför Sex and the City och myser med mina favoritpojkar och min lilla flicka. En hund och två katter, den sista "pojken" är på jobbet och kommer inte hem förs sent i natt så jag får helt enkelt "nöja mig" med detta mys. Men om vi ska vara ärliga, det är inte så att jag klagar.

Idag så är det en ny dag och jag ska tillbaka till gymmet och jobba lite och sen så är det helg. Inte för att låta nedlåtande eller så, men gud vad skönt det ska bli! Dem senaste veckorna har verkligen försvunnit i full fart med student, firande, kalas, fix och trix så att det äntligen är en oplanerad och lugn helg för oss ska bli så skönt. Längtar bara lite lätt.

Vad gör du idag?


Gillar

Kommentarer

sofialjohansson
sofialjohansson,
Härligt med en helg utan planer!☺️
nouw.com/sofialjohansson
Fröken Rödlök ,
Jag gör ingenting men planerar att fixa iordning i min garderob 😊
www.frokenrodlok.se
Inna,
Allt är bra, förutom att jag är helt slutkörd efter jobbet (slutade 00:40 igår) och ska till jobbet igen om 2,5 timmar 🤷‍♀️ Men är förhoppningsvis ledig resten av veckan
nouw.com/rockyourlife
charlottelinden
charlottelinden,
Idag har jag verkligen en slapp-dag. Gör ingenting och det är SÅ skönt 😃
nouw.com/charlottelinden
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Så skönt med lugn helg. Idag har jag varit på ett litet studiebesök och lämnat in en anmälan för utbildning i höst.
nouw.com/annaskarblom
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92