15.11.17

God förmiddag mina vänner!
Nu är klockan snart 15.00 och jag har precis ätit lite lunch, vegetarisk pytt i panna, tomat och ägg, mums!!

Dagens video är precis uppladdad och jag ska snart byta om och dra mig mot psykologen.
Dock så har jag lite ångest över dagens video.... jag har verkligen inte samma energi i dagens video som jag har i mina andra videos och jag kan verkligen inte förklara varför, eller jo, det kan jag, jag har fått sååå mycket hat och hatkommentarer det senaste dagarna och även om jag med 99% får positiva kommentarer men när man får dem där 3, 4 stycken hatkommentarerna så är det dem man tänker på och som man blir irriterad över jag. Jag vet, jag ska inte bry mig, men av någon konstig anledning så är det bara hatet som ligger och bubblar i bakhuvudet på mig och jag gissar på att detta är varför min energi känns låg i dagens video, även om jag tycker att den är mysig, men ja, jag hoppas att ni kommer att gilla den i vilket fall.

Nu måste jag byta om, Johans stora tröja och trosor är nog ingenting som psykologen skulle anse vara en "godkänd" outfit för ett samtal.. Haha! Ja det stämmer jag älskar att gå utan byxor, gör ni det?


Gillar

Kommentarer

Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92