15.11.18

Godmorgon mina vänner, eller rättare sagt, godförmiddag, jag hoppade verkligen till när jag vaknade och tittade på klockan som visade 10.30! Jag har alltså sovit till 10.30 idag utan störningar, hur skönt?

Jag har i vilket fall precis vaknat och sitter med min första kopp kaffe framför tv:en och väntar på att bröden skall tina i köket och bara är.

Igår kväll var jag och Johan på bio och såg den nya filmen "Fantastiska Vidunder, Grindelwalds Brott" och jag måste säga att jag är lite besviken och att jag nog har haft lite förstora förhoppningar på denna filmen. Missförstå mig inte nu, filmen var helt klart bra, godkänt, men den kändes lite rörig och ofärdig på något sätt, jag kan inte riktigt förklara mig men det var flera gånger under filmens gång som jag helt plötsligt inte förstod vad som hände, även om jag satt som ett öppet ljus under hela filmen och jag tror att jag gillar den mer och fattar mer om jag ser den igen, men då kanske inte på bio. Sevärld?Ja! Gillar du den första filmen och det magiska universumet med alla influenser till Harry Potter världen så se den.

Idag så är jag helt ledig ifrån skolan och tänker spendera dagen med att tvätta, åka till skogen med hundarna och plugga tills att det ikväll är dags att åka till Mellerud och Joyvoice, dagens höjdpunkt om du frågar mig.
Jag tror att detta kan bli en riktigt bra dag, minus att jag nästan har sovit bort den...

Vad gör du idag?

Gillar

Kommentarer

happyM
happyM,
Åh underbart att få sova ut! ❤️
nouw.com/happym
alvawahlgren
alvawahlgren,
Har ej sett första delen av denna Harry Potterfilm än, är dom sevärda? 😋
nouw.com/alvawahlgren
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92