1.5.18

Godmorgon mina vänner! Har ni sovit gott? Har morgonen varit fin? Milon och jag sov ända tills klockan slog 09.00 idag vilket faktiskt är rekord för denna och förra veckan. Vilken duktig kille jag har, förstå mig rätt när jag säger att jag ska skryta lite om detta för Johan sen när han kommer hem, eller är det för elakt?

Idag så har vi äntligen gått in i den första officiella vårmånaden och valborgseldarnas rök syns fortfarande kvar i små rökmoln som sakta lämnar dem lämnar dem nerbrunna högarna. Eller något sådant.
Min valborg var faktiskt precis som jag ville ha den, lugn och skön, bara jag och mina små guldkorn. Vi, eller ja, jag kollade på serier, åt gott och bara njöt men vad är en valborg utan en valborgs-brasa? Inte så mycket så till Milons kvällspromenad gick vi ner till skräckland som ligger precis granne med oss för att kolla på brasan, lyssna på kören och känna vårens härliga andetag, dock så var det väl inte riktigt så det gick till. Igår eftermiddag så regnade, blåste och åskade det hos oss så för att vara på den säkra sidan så tog jag faktiskt min vinterjacka igår men det hjälpte inte. Jag frös ihjäl så när jag tillslut tappade känseln i mina fingrar så gav jag upp och gick hem, det blev 15minuter vid brasan men vi fick se brasan (tills det började blåsa för mycket och vi bara såg en svart rök) samt lyssna på manskören som sjöng in våren med "Vintern rasat ut" så den var helt perfekt. Lugn och skön.

"Bilden är lånad från google men är tagen i skräckland under en fin valborgskväll"

Idag så måste jag plugga, om lite mindre än en vecka så har vi den sista tentan för terminen och jag har knappt börjat... så segt och särskilt när jag knappt vet vad det är jag läser om, så det är bara att bita i det något sura äpplet och sätta igång. Önska mig lycka till!

Nu ska jag mumsa vidare på min frukost till nyhetsmorgon.
Vad gör du idag?

Godmorgon!

Gillar

Kommentarer

Kamilla,
Lät som du hade en Valborg i min smak - lugn och skön. Ha en fin första maj
kamillaskamera.com/
MissJohansson
MissJohansson,
Den var perfekt!
nouw.com/missjohansson
natalie,
Lycka till med tentan! 😃
nouw.com/karlssonnatalie
MissJohansson
MissJohansson,
Tusen tack! I need it!
nouw.com/missjohansson
Maxarna,
Vi har alltid en förhoppning att man ska stå i sandaler och linne och hälsa in våren men ändå står man där mer eller mindre i vinterpälen och fryser. Hoppas det gick bra med plugget idag.
maxarna.com
MissJohansson
MissJohansson,
Eller hur är det så! och man blir alltid så besviken när man inser att det blir vinterjackan "i år igen" Tack!
nouw.com/missjohansson
Livetsomemelie
Livetsomemelie,
hoppas det har gått bra med pluggandet! 😊
nouw.com/livetsomemelie
MissJohansson
MissJohansson,
Nja, gick så där, bättre lycka idag dock
nouw.com/missjohansson
PetraElisabeth
PetraElisabeth,
Vilket fint inlägg. Låter som en underbar valborg, hhelt i min smak! Jag är så taggad på maj månad, fint väder och värme. Hoppas du har haft en underbar första maj! 😃 // Petra Elisabeth
nouw.com/petraelisabeth
MissJohansson
MissJohansson,
Tusen tack! Det hade jag! Desamma till dig <3
nouw.com/missjohansson
Michelle ,
kul att du hade en bra valborg ❤️
www.michellefrandell.blogg.se
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92