15.4.18- Vårviks Gård

Hej min vänner! Hur är läget? Jag har precis kommit hem och satt mig framför tv:en med datorn och en mysig katt i knät för att blogga lite med er.

Det är faktiskt den första gången som jag är hemma idag men jag ska inte klaga, dagen har varit perfekt!Morgonen började med att jag fick en riktigt lång och härlig sovmorgon. Så fantastiskt skönt om ni frågar mig, Milon kommer alltid och väcker oss på morgonen och då brukar han alltid väcka mig först och sedan kanske Johan men denna morgon så väckte han Johan och lät mig sova, så otroligt skönt! Johan fick ta morgonrundan och kattlåderna och jag fick sova.
Dessa morgnar är verkligen fantastiska.

När jag hade vaknat till liv så åkte jag hem till min syster i Trollhättan och bara myste, vi satt i solen med sorbeglass och kaffe i mängder. Helt fantastiskt mysigt! Och hur mysiga är inte Idas katter som älskar att vara med och bara va. Härligt!

Det visar sig att det precis bredvid Ida finns en liten bondgård (kan vi kalla det) med massa med fina djur som grisar, får och getter och eftersom att jag älskar djur så tog vi oss en liten promenad ditt för att säga hej och seriöst, hur fina är dem inte?

Grisarna var såååå fina! Och sociala (trott eller ej) men när jag pratade med dem (som jag alltid gör) så svarade dem mig, eller ja, det är vad jag tror i vilket fall... så mysigt! Och igen, hur fina? Jag ville bara smita in i hagen och hänga med dem, kela lite och mysa.

Att det finns många olika raser på djur har jag koll på men hur många olika raser det finns på höns hade jag ingen aning om, alltså det finns många! Jag trodde att det fanns typ två olika raser men nej, så otroligt fel jag hade! Detta är en Orusthöna, hur söta? Hur fina?

Fick jag bestämma så skulle jag lätt ha en liten minibondgård med höns, minigrisar och någon kossa och getter med någon liten kanin eller två tillsammans med mina nuvarande djur på en liten mysig gård, alltså... så mysigt!
Det ända som jag kunde tänka på när vi var där var att djuren såg ut att må bra och att dem hade yta att vara på så jag hoppas verkligen att detta stämmer och att djuren lever i harmoni och mår bra. För hur fina är dem egentligen inte! Så söta! Jag måste kontakta ägarna och fråga om jag får prya där en dag eller två, bara för att få kela lite med djuren, för det måste man väl få göra?

Gillar

Kommentarer

Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92