15.4.19

Godmorgon! 

Hej mina vänner och godmorgon!
Hur mår du idag? Det är måndag och jag vaknade av att min mobil ringde klockan 09 av min syster, jag fick panik och slängde mig på luren helt säker på att något hemskt hade hänt eller att hon var ledsen, men nej... det handlade om pappas loggin till Cmore för att kunna starta dagen med det senaste Game Of Thrones avsnittet eftersom att HBO ligger nere. Skönt att det inte var "allvarligare" än det, personligen blir det GOT för hela slanten ikväll men mannen, har man lovat så har man lovat!

I vilket fall, klockan är nu efter 10 och jag sitter med en kopp kaffe och planerar min dag. Jag mår rätt så bra, fortfarande förkyld och hängig men känner mig precis som igår vilket är så skönt!

Vi får helt enkelt se vad dagen har att erbjuda.

Fick ett ordentligt ryck igår och fixade lite bland inredningen här hemma. Jag älskar att inreda och att återanvända gamla köp om och om igen fast på nya platser i mitt hem med nya detaljer, det blir billigare och sparar på miljön, hur bra?
Måste säga att jag är rätt nöjd. Det lilla gör rätt mycket.

Före- Efter

Ser mycket bättre ut in real life enligt mig, på bilden ser det så ihoptryckt ut och det är inget jag upplever IRL.

Före- Efter

Liten skillnad gör mycket för ett rum. Hur kul?

Nu ska jag få i mig lite frukost och dricka en till kopp kaffe för att sedan se vad dagen har att erbjuda mig.
Vad gör du idag?

Kärlek till dig!

Gillar

Kommentarer

happyM
happyM,
Haha åh, sån tur att det inte var något allvarligt 😃 ❤️
nouw.com/happym
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92