15.5.19

Godmorgon

Hej mina vänner och godmorgon!
Idag är det onsdag och jag sitter och väntar på att äggen som kokar i köket ska bli klara så att jag sen kan starta upp min dag. Jag har verkligen inte sovit gott inatt. Jag har vaknat en gång i timman helt kallsvettig efter min otroligt konstiga mardröm som i stort sätt handlade om att vi fick in spindlar och ormar i ett av våra rum som Johan glömt att städa, ja ni vet ju min fobi för just ormar och det resulterade till min paniksömn under natten så minst en extra kopp kaffe kommer det garanterat att bli denna morgonen.

I övrigt så består min dag av att tvätta upp vårt berg av tvätt och eftersom att tvättstugan är uppbokad och har varit det i en veckas tid nu pga renoveringar och andra hyresgäster i huset så får jag besöka mina föräldrar och tvätta hos dem, tänk vad bra att dem bor nära.

Vad gör du idag? Något spännande planerat?
Kärlek till dig!

Gillar

Kommentarer

happyM
happyM,
Godmorgon fina du ❤️ Uuuusch för den drömmen!! Sååån tur att det inte var på riktigt haha ❤️ Stor kram ❤️
nouw.com/happym
MissJohansson
MissJohansson,
Nej fy! Har kollat under sängen många gånger inatt för att se om det fanns någon sanning i det jag drömmde vilket det verkligen inte fannas. Så skönt! haha! Kram fina! <3
nouw.com/missjohansson
Johannna
Johannna,
Men usch. Dåliga drömmar är så sjukt obehagliga❤️
nouw.com/johannna
MissJohansson
MissJohansson,
Verkligen! Ursh! Inte okej någonstans! Haha KRam vännen! <3
nouw.com/missjohansson
JossusTravelPics
JossusTravelPics,
Usch vilken dröm. Är också rädd för ormar och brukar då och då drömma om dom, ofta att dom är nära mina marsvin som jag såklart försöker skydda.
Tänk vad onödigt av hjärnan att drömma sådant så man får en orolig sömn.
nouw.com/jossustravelpics
MissJohansson
MissJohansson,
Eller hur! Jag förstår inte riktigt hur det där går ihop faktiskt, vad hände där? FY! Hoppas du får en fin dag vännen! <3 Kram!
nouw.com/missjohansson
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92