15.6.18

Godmorgon mina vänner.
Jag har lärt mig något otroligt viktigt idag och varje annan morgon jag planerat att vara ledig och mysa morgonen ut, det blir aldrig som man har tänkt sig. I mitt fall. Spya, spya och spya... först läger den ena katten en hårboll. Torka. Sen är det dags för den andra katten att lägga en hårboll. Torka. Milon (hunden) blir lite extas och hoppas och studsar lite extra så även hans frukost kommer upp. Torka.
När jag är mitt uppe i allt torkande av den sista så ser jag i ögonvrån hur Harry (katten) drar rumpan ifrån badrummet och ut mot vardagsrummet och lämnar efter sig en härlig lite brun rand... ja, mys deluxe eller vad ska man säga?
Nu sitter jag med min kopp kaffe och smått planerar dagen. Det jag måste göra är att gå till posten och hämta samt lämna paket, dammsuga och spela in en video till 123on. Därefter skall jag lägga mig raklång i soffan och inte röra ett finger. Typ. Känner jag mig själv rätt så blir det nog inte som jag har planerat men ändå.

Idag så gör jag en favorit i repris när det gäller frukosten, höll mig faktiskt riktigt bra på dessa sist vilket jag aldrig kunde tro innan. Kul när man blir förvånad och överraskad!
Vad gör du idag? Några planer för denna fredag?

Gillar

Kommentarer

Fröken Rödlök,
Nej fy, stackarn! Hoppas du slipper mer spya idag.
www.frokenrodlok.se
Inna,
Åh, känner igen det där. I förra veckan så rensade min dotter marsvinsburen o sen skulle vi mysa innan vi la oss. Men.... hon upptäckte några superäckliga larver i buren (tur att hon gjorde det iaf, jag hade säkert inte sett dem) som förmodligen var fluglarver 😫😭🤮🤮🤮 Det var nog typ det äckligaste jag varit med om, fick skrubba hela buren I duschen o sen bada båda marsvinen 😥😥😥 Hahaha, men nu verkar de vara borta. Men det var inte kul alls 😐🤨
nouw.com/rockyourlife
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Haha, åh nej! Vilken start på dagen alltså! Hoppas att det blivit bättre sen 😊
nouw.com/annaskarblom
sofialjohansson
sofialjohansson,
Tråkigt det där med djuren men härligt att du hittat något som låter som en ny favorit gällande frukosten 😊
nouw.com/sofialjohansson
charlottelinden
charlottelinden,
Men usch, vilken trist start på dagen! Hoppas att resten blev bättre. <3
nouw.com/charlottelinden
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92