15.6.20

Godförmiddag

Denna morgonen kunde ju ha startat bättre. Jag vaknade upp tidigt av en otrolig värk på höger sida av ryggen som strålar ner i mitt högre ben, precis som varje dag den senaste veckan och om jag ska vara ärlig så har jag aldrig önskat så mycket som nu att jag var en klassisk barbiedocka som jag lekte med när jag var liten och kunde plocka bort mitt ben när denna jobbig värk kommer. Nu ska jag inte starta denna dagen med att gnälla mer om detta men, denna veckan kunde ha startat bättre, helt klart! 1 vecka med smärta räcker gott och väl för mig.

Sen vill jag passa på att tacka från djupet av mitt hjärta för alla fina grattis hälsningar som vi har fått för vår graviditet. Vi är så otroligt lyckliga över detta och längtar så otroligt mycket till oktober när vi får träffa vårt lilla hjärta som ligger där inne och om ni trodde att ni skulle klara er utan gravid inlägg så trodde ni tyvärr fel, min plan är att göra minst en uppdatering i veckan dels för att det är mysigt, trevligt och om vi ska vara ärliga... vem vill inte ha denna tiden dokumenterad i dagboksform?


Nu ska jag ta mig ett nytt glas med Proviva Mango och försöka hitta en ställning som känns bra för ryggen.

Vad gör du idag?

Gillar

Kommentarer

Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92