16.11.17

Min morgon, youtube och kaffe i mängder! Har precis hittat en kanal med en tjej som heter Margoux Dietz, så härlig! Inspo deluxe.

Godmorgon mina vänner!
Hur mår du idag?
Jag har vaknat upp runt halv 10, och suttit framför datorn och klickat mig runt lite med en kopp kaffe i snart två timmar, min plan var att sitta i max 5 minuter, men det vart lite längre, svar på kommentarer och kolla på youtubeklipp tog liksom över tiden och tog lite längre tid än vad jag tänkte att det skulle göra i mitt lilla huvud.

Dagens planer är tråkiga planer, haha! Nej så tråkigt är det väl inte men mitt hem behöver få sig en omgång, alltså städning då, inget bråk här hos familjen Johansson/Herzelius. Det ser verkligen ut som en svinstia på ren svenska så städning och långpromenad med MilleMan innan mannen i hushållet kommer hem, det låter väl som en god plan. Som tur är så har jag typ ett helt fat kvar med chokladbollar ifrån igår kväll så belöningsfatet är redo. Yeah!Vad gör ni idag?

Gillar

Kommentarer

Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92