1.6.19

Godförmiddag! 

Hej mina vänner och godförmiddag på er!
Vi startar den här regniga första juni morgonen med en lång sovmorgon precis som önskat och klev inte upp ur sängen förs än klockan hade slagigt lite över elva, men det var också precis vad jag behövde efter denna vecka med många tidiga mornar och ett helt nytt arbete.

Just nu sitter jag och Johan med var sin kopp kaffe och kolla runt på datorn efter, ja ni vet redan vad jag kommer att skriva... bilar. Vi har som sagt hittat en bil som vi är jätteintresserade av och som passar våra behov i vad vi söker nu men också i framtiden så nu sitter vi och gör grovjobbet bakom detta, letar upp info om modellen, det "eventuella" värdet vid ett sälj om exempelvis två- fyra år mm.

I övrigt så kommer äntligen min syster hem ifrån Piteå över sommaren idag efter en si så där lång tågresa på ca 25timmar, stakars söta! Nu är hon i vilket fall snart i mål och min plan för kvällen är att vara och umgås med henne, om hon orkar det vill säga, 25 timmar är en rätt så lång tid om man säger så.

Nu ska vi kolla vidare här och hämta en ny kopp kaffe.
Vad gör du idag?

Kärlek till dig!

Gillar

Kommentarer

happyM
happyM,
Åh vilken lång resa!! Men så himla kul att ha henne hemma ❤️
nouw.com/happym
MissJohansson
MissJohansson,
Helt underbart!! <3 Eller hur! 25timmar...
nouw.com/missjohansson
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92