16.5.18

Godmorgon!

Gårdagen verkligen sprang förbi mig en rasande fart så idag tänkte jag starta dagen lugnt och skönt med att sova tills jag vaknade, yoga på balkongen i sommarmorgonens härliga morgonvärme och sedan ta dagen som den kommer i ett lugnt tempo.

Som ni säkert har förstått så gick det inte riktigt som jag planerade det. Milon kom redan innan klockan hade slagit 07.30 och vägrade sluta att tjata på mig, så när klockan slog 08.30 så gav jag upp. Gick upp, ut på morgonpromenad och stod sedan fram till klockan blivit 10.00 i köket med disken och städning. Det är helt sjukt hur stökigt det kan bli av två vuxna människor... Det är ju inte okej och särskilt inte när man är en "pedant ish" som jag. Nu har jag slagigt mig ner i soffan med en stor kopp kaffe och Sex and the city på tv:en för att andas i typ två sekunder innan jag ska ta ett härligt yogapass som planerat. Alla planer behöver ju inte gå åt pipan bara för att.

Va gör du idag?
Godmorgon!

Gillar

Kommentarer

Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92