17.1.18

Godmorgon mina vänner, jag är åter igen uppe med tuppen och sitter nu och mumsar på mitt morgonkaffe framför nyhetsmorgon och bara tar det så där lugnt, härligt.

Idag så är det lill-lördag som man även kan kalla det, visst låter det lite roligare med "lill-lördag" än onsdag? Eller är det bara jag?
Idag så blir det en lugn dag, lite planer nu på förmiddagen och i eftermiddag så ska jag tillbaka tillbaka till salong Luna för att fixa mina ögonbryn samt fransar, längtar verkligen! Ska bli så skönt att få ha lite egen egotid och bara fokusera på mig själv i två sekunder. Hur härligt?

Vad gör du idag?

Tycker att denna bilden var lite för passande för idag för att inte ladda upp, oj nu blev det en konstig mening...

Godmorgon!

Gillar

Kommentarer

Lene,

Jag håller verkligen med dig om att "lillördag" låter och verkar roligare än onsdag. Egentid är alltid härligt och mysigt och det behöver alla med jämna mellanrum tror jag . Min dag ser ut ungefär som din, men jag har inga planer alls idag så jag ska bara ta det lugnt och chilla hela dagen. Härligt! Ha en fin dag. Kramar Lene

www.mingyllenesparv.blogspot.se
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92