17.11.17

Godmorgon mina vänner. Hoppas att allt är superbra med er. Jag har vaknat upp efter en helt fantastisk skön natts sömn, ni vet när man sover så där djupt att man knappt märker att man har sovit. Hur skönt? Så otroligt skönt! Kommer knappt ihåg när det hände sist. Sovmorgon! Lovly!

Idag så är det en sån där ”måste dag” vi ska handla, städa, jag ska redigera min video, spela in hauls på snapchat, insta samt en härlig promenad i skogen med hundarna. Men det bästa med det hela är att ingenting av detta känns tungt eller jobbigt, för en månad sen hade jag haft så enorm ångest över att ha ”många bollar i luften” men nu så är det lugnt. Mer en känsla av ”okej” i kroppen, en känslan som jag inte har känt på minst ett år. Hur skönt? Sååå skönt! Nu vänder det! Jag har bestämt mig för att nästa år ska bli mitt år. Jag vet inte hur eller vad som skall hända men det aka bli mitt år. 2018. Jag längtar!!

Hoppas att ni får en fantastisk dag min vänner.

Vad gör ni idag?

Gillar

Kommentarer

Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92