1.7.18

Godmorgon mina vänner och välkommen juli!

Hur galet är det inte att vi redan är inne i Julimånad? Jag förstår inte var tiden tar vägen... Juni lämnar student, skolavslutning och varma dagar bakom sig, hoppas av helt hjärtat att Juli blir en minst lika bra månad.

Nu sitter jag, inte helt otippat, men morgonkaffet framför nyhetsmorgon och ska snart göra mig iordning för att åka med Johan till Överby för att veckohandla samt gå på blomsterlandet och fixa lite blommor och grönt till balkongen. Igår så röjde jag ju upp dör ute efter stormen och nu vill jag verkligen fixa till det där ute. Blommor, grönt och kanske någon jordgubb planta... det hade ju varit galet mysigt och gott. Jag har den ena hörnan av balkongen som jag vill göra någonting med, kanske pynta med en trälåda eller någonting... vi får se vad vi hittar. Jag vill i vilket fall fixa till det sista och det hade varit kul att göra det idag eftersom att mamma och pappa eventuellt kommer på besök i eftermiddag.

Gillar

Kommentarer

Elisabeth (sjubarnsmamman),
Önskar dig en find ag
www.sjubarnsmamman.se
Jagochminahjärtan
Jagochminahjärtan,
AlvaKarlssons
AlvaKarlssons,
låter som en bra uppläggning av dagen!
nouw.com/alvakarlssons
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Hoppas du får en fin dag 😊
nouw.com/sofialissmyr
Jennysvardag
Jennysvardag,
Så kul och köpa blommor 😍😃
nouw.com/jennysvardag
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Visst är det galet hur fort tiden går? Kan inte förstå att det redan är juli.
nouw.com/annaskarblom
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92