17.6.18

God dagens mina vänner.
Hur är läget? Vi har en riktig soffdag idag, film, kaffe och häng i mjukiskläder med absolut ingenting på schemat. Vi är riktigt sega idag. Jag förstår varför Johan är seg eftersom att han jobbade hela dagen igår men att jag är lika seg förstår jag mig inte på.
Igår så blev planerna helt ändrade, det blev inga videos inspelade, det blev ingen yoga utan gymmet istället och det blev inget vloggande. Allt ändrades. Direkt efter att jag hade bloggat och tagit en extra lugn morgon så ringde jag till min fina vän Ulrika för att kolla läget och bara tjata lite men det slutade med att vi bestämde oss för att ta en promenad och laga middag tillsammans under kvällen och det vart så lyckat, mysigt och gott. Inga måsten utan bara lugnt och skönt.
Idag så hade jag tänkt att göra det jag inte gjorde igår, träna igen och umgås med Johan men än så länge går inte det heller så bra... alltså jag suger just nu på att genomföra mina egna planer. Efter att jag blev ”frisk” ifrån min utbrändhet och psykisk ohälsa så tänker jag en extra gång innan jag stressar och genomför saker som är roliga och borde göras men som tar energi att göra och detta leder då till att det ibland inte blir av och ibland blir av. Knäppt med sant.
Nu ska jag ta och dricka upp min kopp kaffe och sen trotsa träningsvärken från igår och köra ett lugnt pass med yoga. Känner så för att ge alla delar av kroppen ett lugn.
Vad gör du idag?

Gillar

Kommentarer

mandaas
mandaas,
angående psykisk ohälsa vet jag hur de kan bli! hoppas kvällen blir bättre! ❤️
nouw.com/mandaas
sandra,
va duktig du är 😃
www.teamkjellstrm.blogg.se
cissi25
cissi25,
vad duktig du e 🌸🌸
nouw.com/cissi25
juliaeklund
juliaeklund,
En lugn dag behöver vi alla någon gång!
nouw.com/juliaeklund
charlottelinden
charlottelinden,
Skönt med en slapp dag ibland! 😃
nouw.com/charlottelinden
Viktor Högnäs,
Skönt med lite Yoga, sådant kan behövas! 😊 Du är duktig du!
www.nouw.com/viktorhognas
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Min söndag var också rätt slapp, gjorde inte mycket alls. Men skönt =)
nouw.com/frökenrödlök
Inna,
Bra att du lyssnar på din kropp. Hade själv en lång period då jag kände en sån förlamande trötthet jämt, som inte försvann hur mycket jag än sov. Gick dock aldrig till läkare 🤷‍♀️ Nu är det bättre, men man blir liksom försiktig med hur mkt man tar på sig nuförtiden för det där var inget kul att uppleva... Hoppas du får en superfin dag! 😊
nouw.com/rockyourlife
sofialjohansson
sofialjohansson,
Så härligt det låter! Själv har jag en ledig dag och inget speciellt inplanerat 😊
nouw.com/sofialjohansson
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Precis sådär är jag också just nu. Inga planer blir som jag planerat från början. Ibland behöver man lyssna på kroppen och varva ner även om man vill mycket.
nouw.com/annaskarblom
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92