18.11.17

Goddag/förmiddag på er fina läsare och vänner! Allt bra med er?

Jag är så otroligt trött idag, helt galet. Igår kväll så kände jag hur mitt huvud började värka och det blev bara värre och värre så irriterande! Jag somnade rätt så snabbt. sov som en däckad säl tills Milon och Johan stod över mig och berättade och klockan snart var 12 och att det var dags att gå upp.

Jag har alltså sovit i 12 timmar! Galet alltså, men så skönt och välbehövligt. Huvudvärken var borta och kaffet doftade från köket. Härligt!
Dock så känner jag av huvudet nu igen... mindre kul alltså.

Eftersom att jag vaknade till lunch så blev det "lunch" till frukost, min sambos spenatsoppa med ägg! Mums! Jag kan inte riktigt förstå att jag inte har uppskattat spenat tidigare, det är ju såå gott!
Så idag så blir det att ta det lugnt, vila och bara mysa med familjen och eventuellt spela in en video till imorgon, får se va jag orkar och vill sen, haha!

Vad gör du idag?

Och som i trissreklamen, ibland händer det och imorse hände det hos oss, min sambo tog fram dammsugaren och började städa utan att jag hade bett honom om det, chocken slog mig i kaffets doftande dimma.

Haha! Så min man han kan han. Ibland.

Gillar

Kommentarer

Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92