18.11.18

Innehåller affiliate-länkar

Goddag mina vänner! Hur har dagen startat?

Jag har haft en jättemysig start på denna lite kalla söndagsmorgon med min man och våra djur, Johan väckte mig med en kopp kaffe vid sängen och sen satt vi och pratade om allt mellan himmel och jord i nästan en timma innan vi gick upp och mätte hur stor soffan vi ska ha bör och kan vara. En sån där perfekt morgon!

Nu så sitter jag med en ny kopp kaffe i mitt rum och bara njuter över hur bra det blev när jag väl började röja här inne. Nu är allt på sin plats och Johan har varit gullig och hjälpt mig att sätta upp min spegel äntligen! Den har på riktigt stått på golvet i mitt rum i stort sätt sen vi flyttade in här så känslan är mer än bra att den äntligen sitter uppe på väggen för visst blev det bra? Även om jag nu av alla stunder kom på att jag har köpt en svart spegel när alla mina möbler är vita.. men jaja, det fungerar.

Igår kväll så fick jag över lite vänner lite lätt spontant, vi lagade mat, drack gott och hade en helt fantastisk kväll! En sån där kväll som man kommer att leva med länge! Och hur gullig var inte U som kom med en lite för sen födelsedagspresent till mig? Ett mjukisset ifrån Cubus!
Ni som har hängt mer här på bloggen ett tag vet ju vid detta laget hur mycket jag ÄLSKAR mjukisset! Jag skulle lätt kunna gå runt i dem jämnt! Just Love it! och den perfekta outfiten att ta den första heltkroppsbilden i den äntligen upphängda spegeln i.

Idag så ska jag bara njuta av dagen, plugga och dricka en mängd av kaffe samt gå på en härlig långpromenad under eftermiddagen. Har en känsla i mig att detta kommer att bli en riktigt bra dag!

Gillar

Kommentarer

SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Det lät verkligen som en undebar start på morgonen, gulligt av honom att ge dig kaffe på sängen. Åh den där mjukissettet är så himla snyggt och skönt 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
MissJohansson
MissJohansson,
Älskar det! Eller hur, så här vill jag att varje morgon skall starta <3
nouw.com/missjohansson
JessicaTheGirl
JessicaTheGirl,
Åh vilket fint sett😍
nouw.com/jessicathegirl
MissJohansson
MissJohansson,
Tack! Visst är det 😊
nouw.com/missjohansson
Kirsi,
Vilken härlig morgon ni verkar ha haft. 😊 Gud så mysigt att få kaffe på sängen och bara få umgås och slappna av. Jag gillar myskläderna också, jättesnygga.
kirsi.se
MissJohansson
MissJohansson,
Tusen tack! Eller hur, tänk om man fick starta varje dag på det sättet 😊 <3
nouw.com/missjohansson
emmelieedvardsson
emmelieedvardsson,
Vilken mysig morgon 😍 jag har också en svart spegel här hemma bland mitt vita, är snyggt när det blir en liten kontrast och någon utstickande i det hela !
nouw.com/emmelieedvardsson
MissJohansson
MissJohansson,
Men eller hur, jag tänkte verkligen först, "men hjälp, hur har jag tänkt nu" men det fungerar faktikst! 😊
nouw.com/missjohansson
Annaasvensson
Annaasvensson,
Vilken härlig och mysig morgon😍 hoppas du får en bra dag🌸
nouw.com/annaasvensson
MissJohansson
MissJohansson,
Det var det verkligen! Desamma till dig fina!
nouw.com/missjohansson
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92