18.2.18

Godmorgon mina vänner!
Allt bra med er?
Jag sitter yrvaken och klunkar kaffe med en lätt ledsen känsla i kroppen, idag så åker min Johan hem till vår lägenhet i Halmstad och jag ska snart köra honom till tåget i Göteborg. Jag hatar verkligen dessa stunder. Hatar DEM! Det är som en lång utdragning av en tand, man vet att det kommer och man spenderar varje minut tills det skall ske att tänka och grumla på vad som komma skall, fy! Jag avskyr att vara särbos, jag avskyr att inte kunna vakna bredvid Johan varje morgon, jag avskyr att vi inte äter middag tillsammans varje dag, jag avskyr att vara ifrån honom, jag avskyr allt med det, så det glädjer mig något enormt att nedräkningen äntligen har börjat och att vi om mindre än en månad får göra allt det där och bli sambos igen.

Nedräkningen har börjat.

Dagens planer blir att förbereda den kommande veckan i detalj. På lördag så är det äntligen dags för mitt event "får jag låna dig en sekund" så planering och övning står på schemat, samt en mängd pluggande inför min första tenta som sker om två veckor, hur nervöst?

Så vad gör du idag?Är det en person som tar det lugnt på söndagar eller planerar veckan i detalj?

Gillar

Kommentarer

Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92