19.4.18

Godmorgon mina vänner! Kaffet är upp drucket och hjärtat slår något hårdare än det brukar göra, men jag är taggad inför tentan, här skall det skrivas ett stort VG på rotfyllningar och rotbehandlingar! Det känns faktiskt som jag berättade igår bra, jag har koll på detta!

Eller det är känslan nu så jag hoppas verkligen att jag kan skriva samma sak när jag kommer hem... men det gör inte att magen inte pirrar ändå, andas in och ut, det är det ändå jag kan tänka just nu, pulpit in, pulpanekros ut, guttaperka in, medikament kopp ut och så går det om och om igen... Önska mig lycka till nu vänner, bara en lite tumme!

Detta är nog en av dem sämsta bilderna som någonsin är tagna på mig men, den är tagen precis innan jag gick ut i vårvärmen i min bomberjacka för första gången i ÅR! alltså i ÅR! Självklart så skulle det ju dokumenteras i bild till bloggen och ja... det blev inte så bra... men men, jag får bjuda på den!

Nu måste jag springa! Önska mig lycka till!

Gillar

Kommentarer

viktorhognas,
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92