19.5.19

Godmorgon!

Hej mina vänner och godmorgon, eller ja, godmorgon är väl kanske att ta när klockan närmar sig halv tolv så godförmiddag är väl och låter mer i sin ordning.
Jag vaknade upp med en kaffe på sängen av min fina man runt halv elva och har inte riktigt vaknat till liv än om jag ska vara ärlig eftersom att det blev rätt sent... Mina gäster gick hem efter att Eurovison slutat sända efter 01 igår och eftersom att jag är ledig imorgon och inte har några direkta planer idag så bestämde jag mig för att städa upp och diska direkt inatt så att vi slapp vakna upp med allt idag så klockan var nog närmare halv tre när jag gick och la mig.
Det måste verkligen vara 1 av dem bästa känslorna att vakna upp till en ren lägenhet efter en festlig kväll med Eurovison.

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och kolla på någon serie med Johan, vi har inte riktigt fått någon tid för varandra nu det senaste.

Vad gör du idag? Några speciella planer?

Kärlek till dig!

Gillar

Kommentarer

sandrakannasto
sandrakannasto,
Åh så mysigt och fint du ser ut att ha det hemma😍💕
nouw.com/sandrakannasto
MissJohansson
MissJohansson,
Men tack hjärtat! Gulle du! Hoppas att du har haft och har en jättefin dag! <3 Stor kram! <3
nouw.com/missjohansson
happyM
happyM,
Åh men det lät ju verkligen inte helt fel med lite kaffe på sängen hihi, hoppas du mår bra idag ��️ kram ❤️
nouw.com/happym
MissJohansson
MissJohansson,
Nej det är verkligen helt perfekt! Hoppas att du får en jättefin dag och mår bra vännen! Stor kram! <3
nouw.com/missjohansson
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92