20.11.17

Hej mina fina vänner! Hur mår ni idag? Jag mår helt okej, i flera dagarna nu så har jag haft ont i huvudet, lätt illamående och tr��tt, riktigt segt. Men det är väl vädret kanske, eller något annat, vem vet.

Dagen startade tidigt för mig idag. Förstå mig rätt nu. Jag har varit sjukskriven i snart ett år så när klockan ringer 06:45, så är det tidigt för mig. Anledningen att klockan ringde var att jag skulle på ett besök till en ny sjukgymnast för att introduceras för medicin yoga och det var verkligen något helt annat än vad jag trodde. Jag var beredd på världens träningspass eftersom att jag skulle komma dit iklädd träningskläder och gympaskor men icke sa nicke, när jag kom dit så fick jag lägga mig på en sjuksäng, fick en filt över mig och ligga där och andas, in och ut, in och ut. Tror du jag vart chockad? Eh... ja!
Så imorgon är det dags för det första medicinska yoga passet i grupp, önska mig lycka till.

När jag kom hem tog jag en kopp kaffe, såg ett avsnitt av svenska Hollywood fruar (Hur bra är inte svenska Hollywood fruar?) innan jag och Mille man tog oss en riktigt lång promenad i det fantastiska "förvinter" vädret, minusgrader med strålande sol med klarblå himmel, helt fantastiskt!
Nu ska jag dricka lite mer kaffe och planera veckan, eller ja, se vad som händer i veckan.

En helt fantastisk start på denna måndagen och med det bästa promenadsällskapet.
Lite smått stolt över mig själv som lämnade hörlurarna hemma och gick på promenad utan något i öronen, inget samtal, inte podd, ingen musik, bara jag och Milon och naturen (läs ljudet av fåglar blandat med trafik, hehe)

Gillar

Kommentarer

Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92