20.11.18

Godmorgon mina vänner! Hur har morgonen varit?

Jag sitter nu med en kopp kaffe och kollar på ett avsnitt av Sex and The city som vissas på tv3 och andas ut. Vilken vändning denna morgonen tog!

Jag vaknade med en jättehärlig känsla i kroppen, myste lite med djuren i sängen innan vi gick upp. Jag satte igång kaffe och gjorde iordning mat till Milon innan vi gick ut på dagens första morgonpromenad vilket närstan alltid är en av dem bästa stunderna om dagen och vilken promenad vi fick, helt ljuvlig!

När vi kommer in går jag och hämtar min kopp kaffe, ger Milon mat och ska sätta mig i soffan och ser att halva mattan är nerspydd under natten ifrån någon av våra guldkorn... alltså nej! Äckligt och bara att fixa! När jag ligger på alla fyra och städar upp detta så hör jag ett krasch! Då har Harry dragigt ner en blomkruka i marken och det spricker... alltså yeah till mig! Det kallar jag vändning!

Så nu sitter jag här framför tven med en kopp kaffe och andas ut redo för att ta dagen i bakhuvud och säga "NU KÖR VI"

Idag så är jag i vilket fall ledig ifrån skolan och kommer (inte så otippat) spendera den med att studera och runt två tiden får jag besök av min fina vän C som kommer över på en fika, ett perfekt avbrott i allt pluggande.
Jag hoppas att du får en fin dag!

Gillar

Kommentarer

jenniferlinneaa
jenniferlinneaa,
Åh fy hatar när man har en bra dag och sen helt plötsligt vänder de 😩 hoppas resten av din dag blir bra iaf! 🌸
nouw.com/jenniferlinneaa
Annaasvensson
Annaasvensson,
Hoppas du får en bra dag trots den dåliga starten 🌸
nouw.com/annaasvensson
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92