2021 här kommer jag!

Godmorgon mina älsklingar!

Jag sitter och känner mig lite extra stolt över mig själv. Klockan är lite efter 10:00 och jag sitter redo vid datorn för att planera mitt år, lägga mål och morötter samt förväntningar för 2021 med en kopp kaffe. Lille W sover fortfarande och kommer nog att göra det i någon timma till så varför inte passa på att få lite gjort när jag ändå har chansen? Innan lille W kom så var jag helt övertygad om att jag kommer att klara av allt som har med min kreativitet att göra precis som innan och i samma tempo, bloggen kommer att uppdateras som vanligt varje dag och desamma kommer att gälla med både youtube och instagram för hur mycket förändras egentligen livet med en liten bebis? Om jag bara vill så kommer jag ju kunna skapa lika mycket content och vara lika aktiv som innan?

Det märks att jag inte hade en aning om hur tiden bara försvinner med bebis samt känslorna, jag vill ju spendera varje sekund av min vakna tid med min son vilket gör att det enda som jag prioriterar just nu är min son och vår familj.

Men jag känner ju mig själv, jag vet hur bra jag mår av att få hålla på med mina kanaler, om hur spännande jag tycker att det är utveckla och jobba vidare med "Your Decision" samt att bara få gå in i min "Miss Johansson" bubbla så varför inte passa på när W sover? För även om jag älskar att vara mamma så behöver även jag min egentid för min kreativitet även om det i vissa ögon kanske ses som tabu.

Nu ska kreativitet, målsättningar och morötter flödas! Hade det varit intressant med ett inlägg om hur jag sätter mina mål?

Önskar er en fantastisk dag nu!

Gillar

Kommentarer

Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92