20.4.18

Godmorgon mina vänner!

Vilken härlig känsla det var att öppna upp ögonen idag och märka att den första riktiga vårdagen faktiskt är här! Solen strålade in genom fönstret i sovrummet och det kändes verkligen som om våren kommit för att stanna.

Jag sitter nu vid köksbordet och ska äta lite frukost och dricka lite kaffe innan skolan kallar, dock så är jag otroligt trött och hade lätt kunnat sova i flera timmar till men är det skola så är det.

Idag så är planerna osäkra, det jag vet är att jag ska till skolan och borde städa lägenheten när jag kommer hem och att jag ska träffa Ulle ikväll för att kolla på Grannyran på tv4 (vi kanske är med i bild) men sen så får vi se... en överraskning för den resterande dagen helt enkelt, mys!

Nu måste jag slänga i mig en macka och få mitt hår att se lite normalt ut... om nu denna omöjliga uppgift går att lösa vill säga... Vi hörs efter skolan vänner!

Gillar

Kommentarer

Johannna
Johannna,
Så skönt med vårväder☺️❤️
nouw.com/johannna
MissJohansson
MissJohansson,
Eller hur! Äntligen! 😊
nouw.com/missjohansson
Paulina,
Ja, så skönt med vår! 🌸
paulinageidenmark.devote.se
MissJohansson
MissJohansson,
Helt fantastiskt!
nouw.com/missjohansson
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
Härligt med sol och värme 😊 Hoppas du får en härlig dag.
nouw.com/positiv5barnsmamma
MissJohansson
MissJohansson,
Eller hur! Underbart! Tack och desamma till dig <3
nouw.com/missjohansson
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92