20.7.19

Godmorgon!

Hej mina vänner och godmorgon eller ska jag kanske säga godförmiddag? Jag insåg precis att klockan har hunnit passera 12:00 och jag sitter här och ska börja äta min frukost, då är det lördag när man inte tittar på klockan förs man gör det av misstag för att se vilken hälsningsfras man ska starta dagens första blogginlägg med.

Dagens planer består utav att ta det lugnt och verkligen andas in varje liten sekund av ledigheten för att under eftermiddagen eventuellt ta mig till Trollhättan för att besöka stadsfestivalen "Fallens Dagar" som pågår denna helgen och eventuellt besöka en konsert eller två, sak jag vara helt ärlig så är jag faktiskt lite sugen på att se Molly Sandén, hennes låtar är verkligen så gripande och bra med texter som verkligen tar tag i en. Men vi får se, jag tänker ta dagen precis som den kommer.

Vad gör du idag? Några härliga planer denna helg?

Gillar

Kommentarer

2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,
Det gör du alldeles rätt i vila upp dig och ta det lugnt på din lediga dag 😊
nouw.com/2barnsmammaochfru
Lillan Kind,
Det låter som ett avslappnat och skönt sätt att börja dagen! Klockan tittar jag inte i onödan på när jag ska njuta av ledighet😆 Så trevligt att gå på festival och konsert (om det blir så)!😊 Jag tycker också om att lyssna på Molly Sandén. Kram!
varapavag.se
MissJohansson
MissJohansson,
Eller hur! Kram! <3
nouw.com/missjohansson
fanip
fanip,
Såg ut som en väldigt mysig morgon. Så gott med varma mackor 🤤
nouw.com/fanip
MissJohansson
MissJohansson,
Det var det verkligen! <3
nouw.com/missjohansson
moaastrom
moaastrom,
Har inte gjort något speciellt mer än och hjälpt till här hemma ❤️...
nouw.com/moaastrom
MissJohansson
MissJohansson,
Låter inte helt fel ändå! <3
nouw.com/missjohansson
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92