21.11.17

Godmorgon vänner!

Idag så är det tisdag och en dag med lite saker inplanerat faktiskt. Nu ska jag precis sätta mig och sminka mig och sedan spela in en video eller två, får se hur mycket jag hinner, känner mig verkligen pigg och fräsch idag och har värdens sug på att spela in en massa videos så idag blir det en produktiv dag tror jag.

Klockan 14.30 så ska jag gå på mitt första medicinsk yoga pass, och jag ser faktiskt fram emot det, bara det är nytt för mig, att se fram emot att gå iväg någonstans och träffa folk och ja "träna". Så är det lika lugnt och behagligt som igår på mitt lilla "introduktions möte" så kommer det nog bara vara härligt och avslappnade. Lovar att uppdatera mer om det sen. Så får inte glömma att packa väskan med yogamatta, filt och en vattenflaska,låter så fel att ta med en filt till ett träningspass, men ja som sagt, uppdatering kommer senare.

Vad gör ni idag?

Godmorgon!

Gillar

Kommentarer

KajsaStinaMattsson
KajsaStinaMattsson,
Hej fina du, va gärna med i veckans blogg skulle vara superkul! 😊
nouw.com/kajsastinamattsson
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92