21.1.18

Godmorgon mina vänner! Hur är läget? Jag har precis spelat in en god morgonvideo som skall upp lite senare idag. Det är verkligen inte bara skrivkramp som jag har drabbats av nu det senaste utan även videokramp, eller vad man nu kan kalla det, så alla mina ideér till videos är som bortblåsta, finns inte och detta är någonting som jag verkligen inte är van vid. Jag har varit igång med min youtubekanal nu i snart ett år och idéerna har verkligen flödats ut ur mitt huvud men nu dessa två senaste dagar så är dem som bortblåsta, jag finner ingen inspo överhuvudtaget. Visst, det finns alltid videos som man kan göra, men jag vill verkligen inte göra videos, bara för att göra dem, det blir liksom inte lika kul, jag bryr mig verkligen om min kanal och vill inte lägga ut någonting som jag är halvnöjd med.

Så, för att gå tillbaka till ämnet, idag så ska jag jobba, i stort sätt hela dagen och senare ikväll så tänker jag mig att jag åker till min syster för att hänga lite samtidigt som jag egentligen borde dra mig till gymmet... varför kan man inte lägga till timmar på dygnet när man verkligen behöver göra det? Hur smart hade det inte varit egentligen? Dem dagarna som du verkligen behöver några extra timmar på dygnet så tar du dem från en dag som du inte skulle behöva alla timmar på, alltså! Värsta bästa idén för en mångsysslare som mig, eller vad säger ni?

Nu måste jag starta denna dagen så att jag kan påbörja nästa projekt.

A Busy Life, is a Happy Life.

Gillar

Kommentarer

Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92